Mezuniyet Sınavı Hk.

Mezuniyet Sınav Takvimi ve Sınav Esaları ekte sunulmuştur.

DİKKAT:

-          Mezuniyet sınavına girilecek yarıyıl için, ders seçimi yapmamış, ancak mezuniyet sınavından yararlanacak öğrencilerin, sınava girecekleri yarıyıl için katkı payı-öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir.

-          (*) USIS Otomasyon sistemi üzerinde bulunan “Öğrencinin Aldığı Dersler” modülünden bakıldığında saydırma işlemi yapılmamış (yanında * işareti bulunmayan) seçimlik derslerin  takvimde belirtilen işlem sırası izlenerek silinmesi gerekmektedir. Bu derslerden sınava girilecek ders var ise bu ders veya dersler silinmeyecektir.

Mezuniyet Sınav Takvimi ve Sınav Esaları ekte sunulmuştur.

DİKKAT:

Mezunıyet Sınav Takvımı.doc